tirsdag den 19. maj 2009

INTRO-blog

Hej allesammen,

Denne blogs formål er hovedsageligt, at holde folk updateret med projektets udvikling. Der vil forekomme rettelser hen af vejen, samt updateringer og nyheder. Jeg vil prøve så vidt muligt at skrive nyheder ind så hurtigt som muligt så I (film holdet) kan følge med i hvad der er ordnet og hvad der mangler. Derfor skal det også siges at siden er en slags enkel oversigt over hvad der er planlagt og hvad der mangler. I må bære over med fejl, dårligt sprog osv. Da dette kun er beregnet som en hurtig måde at give lidt mere information omkring projektet til alle jer som er tilknyttet. I er velkomne til at komme med kommetarer eller lignende.

Projektets overall status:
Pre-produktion (ca. 65% færdig)
Produktion (0%)
Post-produktion (5%)


Oversigt:


Pre-produktion

Manuskriptet er på sit 3. udkast dvs. det har været gennem en del ændringer og nærmere sig det vi vil bruge, der vil dog stadig komme små ændringer hist og her.

Storyboard er halvvejs færdigt, jeg har taget en beslutning om at vente et par dage indtil jeg får noget materiale som vil gøre SB betydeligt bedre og mere konkret.

Personkarakteristik, synopsis, pitch, m.m. er færdigt.

Ansøgning om støtte.
Vi venter pt. stadig på svar fra ansøgning om støtte fra filmværkstedet, og jeg krydser fingre.
Lad mig lige tilføje at hvis vi ikke får støtte, har vi andre alternative planer. Projektet er derfor ikke afhængig af støtte, men det vil helt sikkert være en kæmpe hjælp. Vores Producer er i gang med at finde andre alternativer til støtte.

Skuespillere:

Indtil videre har vi fundet en skuespiller som kommer til at få rollen som faren.
Han hedder Claus Ankersen og vi har været til møde med ham i sidste weekend. Han havde en go forståelse af projektet og virkede yderst optimistik i forhold til os og rollen. Jeg tror på at han har det der skal til for at skabe en karismatisk rolle, som faren jo er. Selvom han ikke har så meget konkret erfaring med skuespil er han vant til at optræde som scenekunster og ved en masse om sprog og det at optræde som forskellige roller. Jeg har det rigtig godt med at Claus er med i projektet.

Vi holder snart en casting hvor vi gerne skulle finde de to resterende skuespillere. Vi har samtidig 2 castere på som begge har erfaring med både kendte og ukendte skuespillerer. Så mon ikke de kan finde det vi søger?

Filmcrewet:

Indtil videre er disse personer tilknyttet projektet. Der vil helt sikkert komme nye til og samtidig komme ændringer i forhold til stillinger/funktioner da vi stadig er i gang med at rekrutere. Hvis i har noget imod at jeres navn er skrevet på eller andet, skal i kontakte mig, så finder vi en løsning/ jeg fjerner det. =)

Instruktør: Daniel Persson.
Producer: Sara Samsøe.
Chef-fotograf: Theis F.
fotograf: Merle Alvina Christensen eller Emil Paludan.
Runner: Thore Caspersen og Katrine Johnson.
Caster: Monia Sander og Phillip C.
Belyser: Shawn.
Musik: musik-kollektivet og Jesper Hertz.
Mastering: Jeppe Jungersen.
Redigering og sounddesign: Daniel Persson.

Vi mangler:
Indspilningsleder/instruktør-assistent.
Tonemester/boomer: Hvis der er nogen som kender en der har erfaring med lyd, som kunne være interesseret, må i gerne kontakte mig.
Sminkør: Jeg prøver at finde en gennem noget sminke/frisør uddanelse.
Belysningsmester.
rekvisitør/set-runner.

Udstyr:

Indtil videre afventer vi ansøgningen til filmværkstedet, da dens primære mål er at låne kamera, lys og lyd udstyr.
Som nævnt tidligere har vi en backup plan hvis det viser sig at vi får afslag.
Omkring lys udstyr har jeg en aftale gennem nordisk film dvs. mit arbejde, som vil give os mulighed for at låne 3-4 pro lamper inklusiv stativer m.m..
Epiccam som er en undervandsbeholder til kameraer af hdv størrelse er noget som vi er igang med at bestille.
Kamera kan evt. lejes/lånes gennem EBH/nordisk film, yuffies og privat.
Steadycam arbejder vi også på at få skaffet, da det vil give mulighed for en masse fede trackings.
Lydudstyr kan lejes gennem yuffies.
Desuden har vi er der måske mulighed for at låne udstyr igennem medieskolen i lyngby.

Produktionsmæssigt: forplejning, transport m.m.

En del af runnernes arbejde vil være at sørge for at der er morgen mad, frokost, drikkevarer, te, kaffe m.m. i optage dagene. Det bliver enten financeret fra støtte eller fra os selv.

Transport er stadig noget som vi mangler at kordinere pga. locations. Men de fleste er nok nød til selv at tage offentligt eller privat transport til locations. Der kommer mere info senere.

Locations:

Vi mangler stadig at finde en række locations, men flere af dem er steder som vil være nemme at finde og tilgængelige gennem privat personer.

Selve Produktionen

Som i nok ved filmer vi i uge 29+30 i juli. præcis dato for dette er fra d. 15 til d. 26. Det bliver sandsynligvis hver dag fra morgen til eftermiddag/aften. Efter denne periode skulle filmen gerne være færdig skudt, og alt efter hvor lang tid mastering og redigering tager, vil jeg gætte på at filmen er færdig omkring oktober, dog er dette kun et bud indtil videre.

Post-produktion

Redigering:
Vi har proffesionelt redigerings udstyr m.m.
Som en ekstra feature vil jeg nævne at filmen vil bliver digitalt colorgraded med et yderst professionelt stand-alone plugin som hedder Magic bullet looks. Det vil give filmen et visuelt og filmisk overdådigt look.

Musik og lyd:
Vi har også skaffet en aftale med "gi lyd" som er et proffesionelt lydstudie hvor filmens lyd vil blive mastered og finpudset. Desuden har vi pt. to aftaler med folk som kan lave lyd. Den ene er et musik kollektiv som laver non-profit musik og den anden er en lydesigner/komponist som også har vist interesse i at lave lyd til projektet. Det skal også siges at jeg selv har en del pro. lyd udstyr og plejer at være med til selv at designe det helt rigtige musik, underlægningsmusik, effekter osv.

Hva så bagefter?

Alle personer som i en vis grad er tilknyttet projektet vil få deres navn tydeligt og helst korrekt skrevet på credit listen, juhu.
Vi vil prøve at deltage i så mange festivaler som muligt, både i skandinavien men også ude i verdenen. Der er mange forskellige typer festivaler og det kan tage en del tid at sende ens film ud. Men vi vil prøv så vidt muligt at sende den ud til alle festivaler hvor filmen kan have potentiale. Filmen vil også blive lagt op online så mange steder som muligt. Vi vil også undersøge om der er mulighed for at få den vist på fjernsyn i en eller anden sammenhæng.

Desuden vil jeg i en eller anden forstand arrangere en release fest til filmen, men det kommer til den tid.

Det var ummidelbart lige det jeg kunne komme i tanker om.
Jeg glæder mig helt vildt til vi skal ud og filme!

Mange hilsner Daniel Persson

Ingen kommentarer:

Send en kommentar